0723460337 Cristian Mirea

Garantie

CERTIFICAT DE GARANTIE SI DECLARATIE DE CONFORMITATE

1. S.C. Crio Home Design S.R.L. in calitate de producator asigura garantia pentru produsele fabricate, pentru cele revanduse garantia urmand a fi asigurata de producatorul produslului respectiv. La produsele revandute noi urmeaza sa inmanam foaia de garantie clientului final.

2. S.C. Crio Home Design S.R.L. acorda garantie de 24 luni, care incepe de la data livrarii produselor si se acorda pentru folosirea in conditii normale de utilizare.

3. Modalitatile de asigurare a garantiei:

3.1. Respectati recomandarile cu privire la intretinerea produselor comercializate; nu asiguram garantie pentru produsele deteriorate datorita nerespectarii acestor recomandari.

3.2. Orice reclamatie va fi insotita de factura de marfa, de certificatul de garantie, iar marfa va fi livrata in ambalajul original sau intr-un ambalaj care permite transportarea in conditii bune a marfii. In cadrul termenului de garantie S.C. Crio Home Design S.R.L. se obliga ca dupa inregistrarea reclamatiei , in termen de maximum 30 zile sa procedeze la o solutionare prin urmatoarele cai:
Repararea gratuita a produselor defecte;
Inlocuirea produsului sau restituirea contravalorii daca:
Produsul nu poate fi reparat;
Produsul s-a defectat de cel putin 3 ori in prima jumatate a termenului de garantie ;
Produsul care a fost inlocuit s-a defectat.

3.3. Termenul de garantie se prelungeste cu timpul scurs de la data inregistrarii reclamatiei pana la data receptiei produsului reparat.

3.4. Defectele aparute in termenul de garantie ca urmare a unor vicii ascunse, confirmate prin expertize tehnice de catre serviciul post vanzare se repara gratuit de catre S.C. Crio Home Design S.R.L..

3.5. Durata medie de utilizare a mobilierului este de 5 (cinci) ani. Dupa perioada de garantie de 2 ani , S.C. Crio Home Design S.R.L., se angajeaza sa asigure contra cost, post garantia.

3.6. Pentru orice categorie de mobilier sunt strict interzise:
Dezambalarea folosind obiecte taioase sau dure. Taierea sau zgarierea materialului. Frecarea de sau cu suprafete abrazive, inclusiv pereti. Folosirea sau pastrarea mobilierului in medii umede sau la temperaturii sub 0 grade Celsius precum si in medii cu variatii mari de temperatura. Asezarea produsului langa sobe sau alte surse de caldura (distanta de garda este de 1 m) in afara mobilierului de bucatarie proiectat in acest scop. Este interzisa folosirea produselor de curatare care contin solventi chimici sau alcool.Este interzisa udarea mobilierului – curatati cu o carpa usor umezita intr-o solutie de apa calduta cu sapun (50% apa, 50% sapun PH neutru), apoi stergeti cu o carpa uscata. Este interzisa mutarea mobilierului demontabil fara sa se realizeze demontarea lui in prealabil. In lipsa unei specificatii incarcarea pe polita este de max. 7 KG. Este interzisa folosirea mobilierului in alt scop decat cel pentru care a fost proiectat.Scaunele sunt garantate pentru utilizarea acestora pe 4 picioare. Nu se vor lasa in conditii de exterior.

3.7. Tapiterii
Este recomandat sa stergeti saptamnal de praf tapiteria cu o perie de haine. Evitati supraexpunerea produselor la radiatii solare directe. Feriti-le de umezeala sau de alti agenti atmosferici. Este interzisa folosirea produselor de curatare care contin solventi chimici sau alcool. Este interzisa udarea mobilierului – curatati cu o carpa usor umezita intr-o solutie de apa calduta cu sapun ( 50% apa, 50% sapun PH neutru), apoi stergeti cu o carpa uscata. Urmele de grasimi sau lichide, se sterg cu o carpa uscata. Dupa aceea,curatati cu solutia recomandata anterior. Urmele de chewing gum se indeparteaza racaind marginile cu cuburi de gheata puse intr-un saculet de nylon, iar apoi se trag usor. Urmele vizibile se sterg cu o guma utilizata la stergerea creionului.

3.8. Sticla securizata
Este recomandata stergerea acesteia cu o carpa moale fara solventi chimici sau alcool. Se recomanda ferirea acestor suprafete de contactul cu suprafete abrazive sau dure. Pentru o folosinta indelungata se recomanda ferirea de socuri mecanice si termice mari.

Nota: am primit indicatiile necesare utilizarii si intretinerii mobilierului. Am luat la cunostinta ca pentru interventia pe perioada garantiei voi anunta S.C. Crio Home Design S.R.L. pentru orice reclamatie. Daca se va interveni in vreun fel asupra produsului fara acordul in prealabil al S.C. Crio Home Design S.R.L. se va pierde GARANTIA.

Vanzator
S.C. Crio Home Design S.R.L.
http://mobila-constanta.com