0723460337 Cristian Mirea

Termeni si conditii

Termenii si conditiile de utilizare a site-ului www.mobila-constanta.com (denumite in continuare “Termeni si Conditii”) stabileste care sunt conditiile in care orice persoana poate vizita ori accesa site-ul www.mobila-constanta.com (denumit in continuare “Site-ul” si/sau “mobila-constanta.com”) si are valoarea unei conventii incheiate intre proprietarul si administratorul Site-ului (denumit in continuare “Administrator”), si orice persoana care viziteaza ori acceseaza Site-ul sau care doreste sa utilizeze in orice mod sau utilizeaza efectiv Site-ul (denumita in continuare “Utilizator”). Neacceptarea acestor Termeni si Conditii ori a oricarei prevederi din acestea atrage obligatia persoanei respective de a inceta de indata accesarea Site-ului, iar accesarea sau vizitarea in continuare a Site-ului, a oricarei pagini din acesta precum si a oricarui component al acestuia constituie o acceptare in intregime si neconditionata a Termenilor si Conditiilor si a oricarei prevederi din acestea.

Sursele stirilor/articolelor

Mobila-constanta.com afiseaza doar continutul propriu sau disponibil in Feed-ul RSS public, cu scurte descrieri, imagini si linkuri video disponibile in Feed, disponibile gratuit pe Internet. mobila-constanta.com ofera link cu trimitere catre toate sursele de informatie si publicatiile folosite. Daca proprietarul unui site nu doreste ca informatiile disponibile in Feed sa apara si pe mobila-constanta.com trebuie sa faca o cerere explicita catre compania noastra la adresa de email mobila.constanta@gmail.com. Cererile vor fi analizate si indeplinite in cel mai scurt timp de la primirea mesajului.

Continutul site-ului, textele, grafica, fotografiile, software-ul precum si alte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor. Intregul material este proprietatea mobila-constanta.com. Aricolele si imaginile stirilor preluate sunt © Copyright-ul siteurilor si ziarelor din Feed-ul carora au fost preluate. Articolele create de mobila-constanta.com pot fi preluate de alte siteuri cu singura conditie de-a afisa 2 linkuri in articol catre siteul www.mobila-constanta.com

Mobila-constanta.com ofera linkuri catre toate sursele. mobila-constanta.com nu este raspunzator pentru continutul siteurilor catre care face trimitere sau orice consecinte datorate utilizarii acestor site-uri.

Limitarea raspunderii

Administratorul site-ului nu isi asuma obligatia si nu garanteaza implicit sau expres, pentru continutul de pe site, pentru continutul oferit de partenerii sai sau de Utilizatorii site-ului. Administratorul site-ului va face toate eforturile rezonabile pentru a asigura acuratetea si increderea in site si va incerca sa corecteze erorile si omisiunile cat mai repede posibil.

Cu toate acestea, Administratorul site-ului nu este responsabila pentru inadvertente, erori sau omisiuni in cadrul informatiilor furnizate de Utilizatori. In mod expres, Utilizatorii site-ului sunt de acord sa exonereze de raspundere pe Administratorul site-ului pentru orice actiune judiciara sau extrajudiciara, care provine ca urmare a utilizarii incorecte sau frauduloase a site-ului.

Pentru caz de forta majora, Administratorul site-ului si/sau operatorii, directorii, angajatii, sucursalele, filialele si reprezentantii sai, este exonerat total de raspundere. Cazurile de forta majora includ, dar nu se limiteaza la, erori de functionare ale echipamentului tehnic unde este gazduit Site-ul, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele Site-ului, erorile de operare, greva, etc.

Utilizatorii sunt de acord sa protejeze si sa-l asigure pe Administratorul site-ului si/sau pe operatorii, directorii, angajatii, sucursalele, filialele si reprezentantii sai de si impotriva oricaror cereri, pretentii, actiuni, impuneri, pierderi, daune, costuri (incluzand, fara nici un fel de limitare, onorariile avocatilor), cheltuieli, judecati, decizii, amenzi, regularizari sau alte obligatii rezultate sau relationate cu orice alta actiune a Utilizatorului in legatura cu utilizarea Site-ului sau orice alt aspect relationat Site-ului.

Modificarea Termenilor si Conditiilor

Administratorul site-ului are dreptul de a modifica oricand si in orice mod oricare dintre prevederile din Termeni si Conditii sau Termenii si Conditiile in intregime, fara nici o notificare prealabila si fara a fi obligata sa indeplineasca vreo alta formalitate fata de Utilizatori. Orice modificare este acceptata deplin si neconditionat de catre Utilizatorii Site-ului prin simpla utilizare sau accesare a oricarei facilitati oferite de site, intervenite oricand dupa operarea modificarii, iar neacceptarea oricarei modificari atrage obligatia respectivului Utilizator de a inceta de indata accesarea site-ului.

Regulile nu sunt limitative doar asigura buna funtionare a siteului www.mobila-constanta.com si a bunelor relatii cu toti cei care il utilizeaza.