0723460337 Cristian Mirea

Slatwall

Panourile slatwall se folosesc in special pentru magazine. Pe ele se poate expune intr-o maniera foarte usoara prin multitudinea de accesorii disponibile.

Ce sunt panourile Slatwall? Sa incep prin a va arata niste poze.

Panourile Slatwall sunt placi de pal melaminat sau mdf cu niste sine orizontale inserate. Pe aceste sine se pot aseza o diversitate mare de carlige sau suporti pentru expus marfa. Incepand de la produse mici, pana la haine sau chiar scule. Sunt des folosite in magazinele de arme, scule de mana si electrice, incaltaminte, genti si posete, cosmetice, haine . Foarte des panourile sunt folosite si in atelierele de productie sau mecanica, in garaje, pentru o mai buna organizare a sculelor.

Marele avantaj este usurinta cu care pot fi transformate in orice spatiu de expunere doar prin inclouirea unui carlig cu un suport sau invers, fara a fi nevoit sa adaptezi un alt mobilier.

Foarte multe persoane prefera sa imbrace toti pereti cu panouri Slatwall si apoi sa faca diferite zone de expunere doar prin amplasare carligelor sau suportilor pe care va fi asezata marfa spre expunere.

Panourile pot fi din pal melaminat sau mdf. Barile orizontale sunt din aluminiu. Carilgele si suporti pot fi din inox, plastic sau lemn.

Cateva poze cu diferite magazine amenajate cu panouri Slatwall.

Executam panouri Slatwall la comanda pentru orice spatiu comercial sau de locuit.