De prin fabrica

Cum suntem la inceput de an trebuie sa facem inventarul a ceea ce avem in fabrica.

Asta mi-a dat ideea de-a va enumera cateva dintre utilajele si sculele care ne ajuta sa va oferim unul dintre cele mai bune rapoarte de calitate/pret pentru mobila la comanda din Constanta.

  • Circular cu pretaietor pentru debitat palul Felder K700s. Este unul dintre utilajele de top din domeniu si asta ne ajuta sa avem taieturile perfecte inainte de-a aplica cantul ABS bucatilor de pal.
  • Masina de aplicat cant Vitap Quartz 4 pe drept. Cantul ABS se aplica la o temperatura cuprinsa intre 180 si 200 grade Celsius. 
  • Masina de aplicat cant Vitap pe curb. Masina folosita pentru aplicarea cantului pentru piesele care sunt finisate altfel decat la unghiuri de 90 grade. De asemenea cantul se aplica cu un clei special incalzit la temperaturi inalte
  • Masina de gaurit Minipress P de la Blum. Ne ajuta sa gaurim palul cu o preczie milimetrica pentru imbinat corpul precum si pentru aplicat balamalele cu dibli. Astfel ne asiguram ca fiecare piesa este ansamblata la cele mai inalte standarde din domeniu.
  • Circular unghiular Festool SYM 70 pentru taiat aluminiu,metal sau lemn atat la drept cat si la ungiuri. Asta ne ajuta sa oferim imbinari perfecte la orice unghi, precum si taieturi foarte bune pentru usile glisante din aluminiu sau pentru panourile slatwall.

Evident ca lista se continua cu o multitutidine de scule profesionale de mana.

Dupa cum se poate vedea din lista de mai sus, nu ne jucam cand e vorba de calitate si nici nu ne jucam cu scule sau utilaje hobby, totul este profesional si de la cei mai buni furnizori din domeniu.

Circular felder k700s

Circular felder k700s

No Comments Yet.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.