Birou reglabil pe inaltime

Cum omul modern se confrunta cu alt tip de activitate  decat ceea pentru ca l-a pregatit evolutia, mai exact cu lipsa activitati fizice.

Statul pe scaun prea mult timp dauneaza destul de mult corpului, si chiar scurteaza viata, dupa cum puteti citi in likurile 1, 2, 3, 4 si dauneaza chiar si esteticului corpului, dupa cum puteti citi aici.

Solutia ce-a mai simpla este petrecerea de cat mai putin timp pe scaun, doar ca atunci cand servicul inseamna statul pe scaun cel putin 8 ore, este imposibil sa nu stam pe scaun. Zic cel putin 8 ore, pentru ca sunt mult freelancer-ii care stau pe scaun si pana la 20 de ore cand au de predat o lucrare la termen, sau pur si simplu doresc mai mult.

De curand, a inceput sa circule o solutie foarte inovativa si destul de eficienta la statul prea mult pe scaun, si anume lucratul din picioare. Cel simplu mod este punerea unei masute pe birou, si pe masuta respectiva se pun laptopul sau monitorul si tastatura. Astfel nu se intrerupe lucratul si nici nu se mai sta pe scaun tot timpul. Bineinteles ca nici din picioare nu se poate lucra tot timpul, astfel se alterneaza lucratul de pe scaun cu lucratul din picioare.

O alta solutie inovativa la problema statului pe scaun prea mult este biroul reglabil pe inaltime. Pur si simplu se apasa un buton si biroul, cu tot ce are pe el, se ridica la inaltimea dorita pentru a ne putea continua lucrul din picioare si cand ne obosesc picioarele, coboram biroul la inaltimea optima pentru stat pe scaun.

In filmuletul de mai jos o sa vedeti in actiune biroul reglabil pe inaltime comercializat de societatea noastra.

Testam, ca si noi suntem surprinsi de cat de bine merge noua jucarie de o comercializam.

Posted by Mobila la Comanda in Constanta on Sunday, 14 June 2015

1 Comment

  • Valentina
    06 Oct 2017

    Super articol, este esential sa avem pozitia corecta la birou.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.